YKY - Yapı Kredi Yayınları
Sepet Ürün bulunmaktadır.
İstanbul’dan Anadolu’ya Rumların Yemek Kültürü

İstanbul’dan Anadolu’ya Rumların Yemek Kültürü

ISBN: 978-975-08-4694-6

Tekrar Baskı: 2. Baskı / 11.2021

YKY'de İlk Baskı Tarihi: 03.2020

400.00 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz.

YKY İnternet Satış Fiyatı
75.00 TL    Etiket Fiyatı : 100.00 TL
TÜKENDİ

Siparişiniz en geç 2 iş günü içerisinde kargoya teslim edilir.

Genel BilgilerTadımlık
Sayfa Sayısı: 440
Boyut: 16.5 x 24 cm
Tekrar Baskı: 2. Baskı / 11.2021

İstanbul’dan Anadolu’ya Rumların Yemek Kültürü

Sula Bozis, Rumların (özel dini günler ya da gündelik hayat içindeki) yemek kültüründen, sofra geleneklerinden ve mutfak alışkanlıklarından bahsediyor. Ayrıca Trakya, Karadeniz, Kapadokya gibi bölgelerde, İstanbul ve İzmir gibi kentlerde yeme-içme kültürüne yaptıkları katkıların, işlettikleri lokantaların, toplumsal hayata kazandırdıkları zenginliklerin ayrıntılı bir dökümünü yapıyor.

“İstanbul’dan Anadolu’ya Rumların Yemek Kültürü”, her kültürün başka kültürleri beslediğini de unutmayarak kentler, mesire yerleri, sokaklar, meyhaneler, sokak satıcıları arasında gezinip renkler, kokular ve tatlar arasında kaybolmak isteyenler için birebir.

istanbuldan Anadolu Rumlar’in yemek kulturu PDF tadimlim



Benzer Kitaplar